Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bayram öncesi yapılan trafik denetimlerine bizzat katılarak, denetlemeye devam ediyor...

            Vali İlhami Aktaş ilk olarak, Uçhisar Kavşağı Jandarma Uygulama Noktasını ve ardından da Uçhisar Belde Girişi Jandarma Uygulama Noktasını, Çavuşin Jandarma Uygulama Noktasını ve daha sonrada Terminal Kavşagı Polis Uygulama Noktasını ziyaret ederek, denetlemelerde bulundu ve Denetim Defterlerini de doldurdu.

            Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit veİl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

            Yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin denetimlerine katılan Vali İlhami Aktaş, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri trafik kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Durdurulan araçların sürücüleriyle sohbet ederek, sürücüleri bayram tatilinde güvenle seyahat edebilmeleri için bilgilendirdi.

            Vali Aktaş; “İl jandarma ve emniyet personellerimizle birlikte bayram öncesi tedbirler aldık. Bu arada İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile başlattığı kampanya kapsamında, çocuklar şoför olan büyüklerinin kurallara uyup uymadığına not veriyor. Bizde bu anlamda çocuklarımıza Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında “Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganı ile hazırlanan karneleri dağıtıyoruz. Çocuklar büyüklerini uyarma konusunda daha etkili oluyorlar. Tekrardan tüm vatandaşlarımıza kazasız hayırlı bayramlar diliyoruz” dedi.

            Sürücüler ise bayram öncesi yapılan trafik uygulamalardan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.

            Vali İlhami Aktaş’ın Jandarma Uygulama Noktaları Trafik denetimlerine; Ankara’dan İlimize gelen Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığı Personel Binbaşı Mustafa Teke ve nezaretinde denetleme heyeti ileİl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit katılırken, Polis Uygulama Noktasına da; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğitve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay katıldı vegörevli trafik ekipleri de hazır bulundu.