Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından, jandarma teşkilatının 180’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; İl Jandarma Komutanlığınca Nevşehir-Kayseri yol güzergâhı üzerinde bulunan Sarıyazı yol kontrol uygulama noktasında organize edilen jandarma ile polis ekipleri ve yoldan geçen vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Düzenlenen iftar yemeğinde, yol kontrol noktasında görevli jandarma ve polislerden oluşan emniyet güçleri ve amirlerinin Ramazan Ayını tebrik eden Vali Aktaş, iftar sonrasında ise görevli jandarma ve polis memurlar ile bir süre sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Denetleme Defterini de dolduran Vali Aktaş, yapılan araç denetimleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Sarıyazı mevkiinde yapılan iftar programına; Vali İlhami Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin ve oğlu, Avanos Kaymakam Vekili Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, jandarma ile emniyet mensubu personel ve yoldan geçen vatandaşlar katıldı.