Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı öncesi Ürgüp İlçesini ziyaret ederek, denetleme ve bayramlaşmada bulundu.

İlçede İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ürgüp Belediyesine ziyarette bulundu.

İlk olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Aktaş İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Süleyman Eroğlu’ndan İlçenin güvenlik durumu ve bayram dolayısıyla alınan tedbirler hakkında bilgiler aldı ve bayramlarını tebrik etti.

Akabinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, burada da İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levet Bal’ dan bilgiler alarak, bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı da eşlik etti.

Daha sonra Vali İlhami Aktaş, Ürgüp Belediyesine ziyaret bulundu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk tarafından karşılanan Vali Aktaş, Başkan Aktürk’ten İlçenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve bayramlarını tebrik etti.

Başkan Aktürk ise Vali Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Belediye ziyaretlerinde de Vali Aktaş’a; AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç eşlik ederken, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk de hazır bulundu.