Yazıhüyük Gazi İlkokulu’nda düzenlenen Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi’nin açılışına katılmak üzere beldede bulunan Vali İlhami Aktaş, Yazıhüyük beldesinde vatandaşlarla buluşarak, incelemelerde bulundu ve beldedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'ında eşlik ettiği ziyarette Vaki Aktaş, belde meydanında bulunan Yazıhüyük’lü vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar ise beldelerini ziyaret ederek, kendilerinin taleplerini dinleyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Vali Aktaş daha sonra beldede devam eden metruk bina yıkım çalışmalarını yerinde inceleyerek,Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'dan devam eden ve yeni başlayacak olan projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Aktaş, Derinkuyu Kaymakam Vekili Kumcu ve Belediye Başkanı Çavdar daha sonra Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesinin Açılışını yaptı...
Yazıhüyük Gazi İlkokulu’nda düzenlenen Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi’nin açılış töreni öncesi Okul Müdürü Ayşegül Baki’nin, atölyede yapılacak olan; “Görsel Sanatlar, Seramik ile Ahşap Oyma Çalışmaları, Epoksi, Halı Dokuma Tezgahları, Zeka Oyunları ile 2023 Vizyonuna uygun olarak sistem eğitimi ve robotik kotlama eğitimi çalışmaları hakkında bilgiler vermesinin ardından atölyenin açılış kurdelesi; Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol tarafından kesildi. 

Açılışın ardından Vali Aktaş ve beraberindekiler, Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi’ni gezdiler. 

Okul Müdürü Ayşegül Baki, açılışa katılan Vali İlhami Aktaş ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. 

Yazıhüyük Gazi İlkokulu’ndaki atölyenin açılışına; Vali İlhami Aktaş, Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak, sendika temsilcileri katılırken, Yazıhüyük Gazi İlkokulu Müdürü Ayşegül Baki, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de hazır bulundu.

KASABADAKİ METRUK BİNALARIN YIKIM ÇALIŞMA SAHASINI YERİNDE İNCELEDİ...

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise, ağaç ve açık hava