Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören köyünde 'pekmez' kaynatıp, ’köftür’ yaptı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in Karacaören Köyü ziyaretine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'te katıldı.

Önce izledi, sonra eşlik etti...

Karacaören Köyü Muhtarı Ali Çeri ve ailesinden köftür ve pekmez yapımını önce izleyen Vali Becel, sonra pekmez yapımına eşlik etti...

Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören köyü ziyareti esnasında pekmez kaynatıp köftür yapan köylü vatandaşları gören Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel  dayanamadı önce izledi sonrada odun ateşinde kaynayan pekmez kazanına kepçeyi daldırıp eşlik etti.

Vali Sezer Becel; "Ürgüp Karacaören köyümüzde bölgemizde yetişen eşşiz üzümlerden yapılan pekmez ve KÖFTÜR yapımını izledik. Sadece izlemedik biraz da çalıştık" dedi...

Bu yıl pandemi nedeniyle yapılamayan Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali'nde her yıl yetiştirdiği üzümlerle derece yapan Karacaören Köyü Muhtarı Ali Çeri, "Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'i ve Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum, ziyaretleri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum."  dedi.