Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,1997 yılında Tunceli'de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Er Kasım Poyraz'ın ailesini evlerinde ziyaret etti. Vali Becel şehit ailesi ile yakından ilgilenerek kendilerinin istek ve taleplerini de dinledi.

Gerçekleştirilen ziyarette, Devletimizin Şehit ailelerinin daima yanlarında olduğunu ifade eden Vali Sezer Becel, bu manada şehit ve gazi aileleriyle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Şırnak'ta teröristlerle girilen çatışmada Gazi olan Er Ali Bağcı ve ailesini evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Vali Becel ziyaretinde çocuklarla da yakından ilgilendi.

Evdeki çocuklarlada yakından ilgilenen Sezer Becel, çocuklarla sohbet edip çeşitli hediyeler takdim etti.

Nevşehirli şehit Er Kasım Poyraz ve Gazi Er Ali Bağcı'nın aileleri, Vali Sezer Becel’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür ettiler.

Vali Sezer Becel'e ziyaretlerinde Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile Nevşehir Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener'de eşlik ettiler,