Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Vilayetler Birliği 50. Olağan Genel Meclis Toplantısı’na Katıldı.

Vali Sezer Becel, Vilayetler Birliği 50. Olağan Genel Meclisi Toplantısı’na katıldı. Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Sezer Becel’in yanı sıra, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve birlik üyesi illerin Valileri ve birlik meclis üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı ve Vilayetler Birliği Başkanı Sayın Muhterem İnce’nin konuşmasıyla devam etti.

50. Olağan Genel Meclis Toplantısı gündem  maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin iletilmesiyle son buldu.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç yaptığı açıklamasında; "İçişleri Bakan yardımcımız Sayın Muhterem İnce başkanlığında yapılan T.C Vilayetler Birliği 50 . olağan Meclis toplantısına ilimizi temsilen Sayın valimiz İnci Sezer Becel hanımefendi ile birlikte katılım sağladık" dedi.

Nevşehir Valimiz İnci Sezer BECEL ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz DİNÇ'in TBMM ziyareti anısına Genç Nevşehirliler Başkanı Ziya Ağca ile...