Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN Veda Mesajında, şunları kaydetti: 

Değerli Nevşehirli Hemşehrilerim;

30/06/2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Kararname ile Tekirdağ Valiliğine atanmam nedeniyle 22 Mayıs 2013 tarihinde büyük bir heyecan ve onurla başladığım Nevşehir Valiliği görevinden 8 Haziran 2016 Çarbamşa günü itibariyle ayrılıyorum.
Ülkemizin eşsiz turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’de görev yapmanın gurur ve ayrıcalığını yaşamış bulunuyorum. Nevşehir’de görev yaptığım süre içerisinde Devletimizin ve Hükümetimizin desteği ile başta turizm olmak üzere eğitim, kültür, sağlık, spor, ulaştırma ve altyapı gibi birçok alanda çok sayıda proje ve hizmetleri birlikte hayata geçirdik. Nevşehir’in sahip olduğu turizm potansiyelinin çok daha ileriye götürülmesi, bu eşsiz coğrafyanın daha çok tanıtılması ve turizmden elde ettiği gelirin arttırılması için yerel yönetimler, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarımızla tam bir işbirliği ve uyum içerisinde çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Nevşehir’in her alanda kalkınması ve gelişmesi için Devletimizin sağladığı imkânları en verimli şekilde değerlendirmeye çalıştık. Halkımızın daha iyi hizmetlere kavuşması, refahı ve mutluluğu için yapılan bu işlerde bana her türlü desteği veren başta Devlet büyüklerimiz olmak üzere, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kamu görevlilerine, siyasi parti ve meslek kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın camiasına ve tüm vatandaşlarıma içtenlikle teşekkür ediyorum. Nevşehir Valiliğine yeni atanan değerli meslektaşım İlhami AKTAŞ’a da başarılar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; haklarını helal etmeleri temennisiyle tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

Vali Ceylan Yarın saat:15:00 de Valilik önünde düzenlenecek törenle Tekirdağ'a uğurlanacak.