İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun talimatları gereği, Covit-19 tedbirleri kapsamında; 11 Ağustos 2020 tarihinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in katılımı ile Uçhisar Beldesinde gerekli denetim ve kontroller yapıldı.

Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, Uçhisar beldesinde esnaflara denetimlerde bulunarak maske hediye etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında "Sağlık için hepimiz için" sloganı ile gerçekleştirilen denetime Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve polis ekipleri katıldı.

Denetimler sırasında, hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek, işletme sahiplerine ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.

Yapılan denetimler sonrasında Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Vali İnci Becel Sezer ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Süslü, kasabamızın turizm potansiyelinin yüksek olması sebebiyle gelen misafirlerimizin ve kasaba halkımızın sağlığı için koronavirüs kapsamında aldığı önlemlerden bahsetti.