Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken’in sahipliğini yaptığı Vitrin Dergisi, Nevşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek oluşturacak Modern Sebze Pazarı için 3 sayfa ayırdı.
Nevşehir’in İbrahimpaşa Mahallesi’nde toplam 40 bin metrekarelik bir alanda meyve-sebze, tuhafiye, hırdavat, zücaciye, bakliyat, bakkaliye, ayakkabı, peynir ve balık satış birimlerinin yanı sıra, restaurant, çocuk oyun alanı, otopark gibi  çeşitli sosyal donatıları ile hizmete kazandırılan Nevşehir  Modern Sebze Pazarı, Vitrin Dergisi’nde Türkiye’ye örnek bir tesis olarak gösteriliyor.
Nevşehir Modern Sebze Pazarı için 3 sayfasını ayıran Vitrin Dergisi, fotoğraflarla da süslediği tanıtım yazısında ,   pazarcı esnafının da yıllardan beri çektikleri yer sorununun da bu hizmetle birlikte ortadan kalktığına işaret ediyor. Tanıtım yazısında, Vitrin Dergisi  Nevşehir Sebzeciler ,Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’in Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Modern Pazar yerine ilişkin açıklayıcı bilgilerine de veriliyor. Dergide, Nevşehir  Modern Sebze Pazarı’nın hizmete kazandırılmasından büyük bir sevinç duyulduğu da dile getirilerek Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e böyle bir tesisin Nevşehir’e kazandırılmasından dolayı teşekkür ediliyor.