Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Nevşehir İli Kozaklı İlçesi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İlkadım Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Binlerce Nevşehirli'nin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşları CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Cengiz Topel Yıldırım, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ve Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da yalnız bırakmadı. Dualar ve slayt gösterileriyle başlayan iftar programında konuşan Yaşar, "Doyduğumuz toprakları da, doğduğumuz toprakları da unutmadık. Hemşehri dernekleri temsil ettiği bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatmada önemli rol oynuyor. İyi günde kötü günde hemşehrilerini yalnız bırakmayarak, bir araya geliyor. Bunun için bu derneklere elimden gelen desteği veriyorum" dedi.
Alkışlar eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Yaşar, "Tuttuğunuz oruçların, ettiğiniz duaların kabul olmasını diliyorum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Her sabah şehit haberleriyle uyanıyoruz. Kahraman askerlerimiz için de dua edin. Kimse bizi yıldıramaz, kimse bizi bölemez. Kirli eller bilsinler ki biz Cumhuriyet çocuklarıyız. Bizi hiçbir şey korkutamaz" diye konuştu.
İftar sonunda dernek tarafından Yaşar'a derneklere desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.


Kaynak: hedefhalk.com