Nevşehir Ülkü Ocakları 2. Başkanı Ayhan Şimşek, son günlerde yaşlılara karşı bazı kendini bilmezlerce yapılan kötü muameleye değinerek, "Yaşlılarımız bizlerin en kıymetli hazinesidir" dedi.

Yaşlılara şu zor dönemde biraz daha uygun dillerle bu sürümün izah edilmesi gerektiğini ve alaya alınmaması gerektiğini belirten 2. Başkan Ayhan Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Büyüklerimiz bizim en değerli hazinemizdir. Gerek tecrübeleri, gerek bilgileri, gerek terbiyeleri toplumumuzu bu günlere alnının akıyla getirmiş ve gelecek nesillere de örnek olmuşlardır. Bir işçi, bir emekli maaşıyla hatta zamanında  cebinde çay içecek 15 kuruşu olmayarak  6,7 belki daha çok evladını harama bulaştırmadan yetiştirerek bugünün doktoru, hakimi, esnafı, işçisi, öğretmeni, guvenlik gücü, temizlik görevlisi olmasını sağlayan yaşlı insanlarımıza yapılan saygısızlıklar kesinlikle kabul edilemez. Özellikle sağlıkları için korumaya çalıştığımız yaşlı insanlarımızı bu hassas dönemde sırf sosyal medyada beğeni almak için rencide eden, kalbini hatta onurunu kıran genç görünümlü yaşayan cesetlerin bu pis davranışlarını kesinlikle tasvip etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. Bu olumsuz davranışların bize ait olmadığını biliyoruz zira Ulu Önder'in "Bütün ümidim gencliktedir" sözündeki Milliyetçi Türk genci büyüklerini sayar, küçüklerini sever ve korur. Milletine her yaşta elinden gelen hizmeti eder. Genç kardeşlerimiz, lütfen bu konuda özümüz gibi hassas olalım, özümüze dönelim!