Nevşehir'de yolun karşısına geçmeye çalışan Yasemin Gül'e çarpıp, ölümüne neden olan ve kaza yerinden kaçan aracının şüpheli sürücüsü yakalandı.

Polis, kadına çarpıp kaçan sürücüyü 'dikiz aynasından' buldu...

Nevşehir'de üniversite öğrencisi Yasemin Gül'e çarpıp ölümüne neden olan ve kaçan sürücü, kaza sonrası olay yerine düşen dikiz aynası sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Akşam saatlerinde Nevşehir 2000 Evler yolu Zübeyde hanım caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Yasemin Gül otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmiş, çarpan otomobil sürücüsü durmayarak aracıyla kaçmıştı.

Kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatan polis, çarpıp kaçan sürücüyü kısa sürede otomobili ile birlikte Avanos yolunda yakalayarak gözaltına aldı.

Kazayı oğlu üstlenmişti ama...

Kazadan henüz 48 saat geçmeden olayı titiz çalışmaları ve teknik takibi sonrası aydınlığa kavuşturan Nevşehir polisi, ölümle sonuçlanan kazada sürücünün gerçekte baba M.E olduğunu tespit etti. 

Yakalanarak gözaltına alınan M.E nin de itirafı sonrası emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Nevşehir cezaevine gönderildi.