Nevşehir'de “Yaz Kur’an Kursları arası futbol turnuvası” heyecanı tamamlanırken, turnuvada dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi.
 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvası ödül törenine katıldı.

Nevşehir Müftülüğüne bağlı Camii ve Kur’an Kursları arasında düzenlenen ve Özel Altınyıldız Koleji’nde gerçekleştirilen halı saha turnuvasının final müsabakasında Rasim Uzer Cami ile Yeni Mahalle Cami takımları karşılaştı.

Final müsabakasını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, protokol üyeleri ve din görevlileri ile birlikte izleyen Belediye Başkanı Rasim Arı, maç sonunda şampiyon olan Rasim Uzer Cami 2. Olan Yeni Mahalle Cami ve 3. Olan Aşık Kutlu Kur’an Kursu sporcularına kupa ve madalyalarını verdi. Başkan Arı, dereceye giren takım ve sporcuları teker teker tebrik etti...

Kupa töreninin ardından turnuvaya katkılarından dolayı İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından Belediye Başkanı Rasim Arı’ya plaket verilirken, törende Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye de plaketini Arı verdi.

Program sonunda Özel Altınyıldız Koleji tarafından turnuvaya katılan takım sporcularına ve din görevlilerine akşam yemeği verildi.