Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu, Nevşehir’de bulunan ve yaşayan özellikle üniversiteli gençler için mini konser hazırlığı yapıyor.
Nevşehir Yenilikçi Gençlik Platformu Başkanı Mustafa Hüseyin KESER “Müzik, insanın, yaşamının her döneminde iç içe olduğu bir olgudur. İşitme yeteneği kazanıldığı andan itibaren yaşama giren müzik, ana kucağında, beşikte, evde, sokakta, okulda, taşıt araçlarında, radyo-televizyonlarda, sinemalarda, tiyatrolarda, konser salonlarında, tören ve toplantılarda insanın yanı başında yer alır, onu kucaklar, sarar, etkiler. Fark edilmese bile yaşamın vazgeçilmez bir parçası, doğal bir unsuru halini alır. Bu maksatla bizlerde gençlere mini bir konser sunmaya karar verdik.” şeklinde konuştu.
Konser ekibinde gitar üstadı Doğuş BİRDAL, saz üstadı Osman KAYA ve bateride Ahmet ŞİMŞEK görev alırken, orkestranın müzisyenlerinin de zamanla artacağı dile getirildi. Konserin tarih ve yerinin henüz netleşmediğini ifade eden Keser en yakın zamanda planlanacağını dile getirdi.