Nevşehir Merkeze bağlı Çiftlik Köyünde bugünde kaza meydana geldi. Bugünkü trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Çiftlik Köyü ile Basansarnıç Köyü arasındaki yolda meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre, 68 HK 567 plakalı otomobil ile 50 NF 265 plakalı otomobilin Çiftlik Köyü çıkışında karıştıkları kazada, Kübra S. (27), Yasin E. (26), Gülizar Ö.(26), Serpil Ö.(2), Ayşe Ö.(1)yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma kaza ile ile ilgili soruşturma başlattı.


Çiftlik Köy Muhtarı; “Devamlı Kaza Oluyor, Alt Geçit Yapılmalı”
Çiftlik köyü muhtarı Abdülkadir Adıgüzel, daha öncede kavşakta ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğunu, durumu ilgili yerlere iletmelerine karşın bir türlü sonuç alamadıklarını belirtti.
Muhtar Adıgüzel; “İki defa burası ile ilgili dilekçe verdim. Yetkililer hiçbir önlem almıyor. Geçen kazadan sonra ışık koydular. Şimdi ne yapacaklar, bilmiyorum. İnşallah, şimdi sesimizi duyarlar. Sesimizi bir türlü duyuramıyoruz. Kayseri'de Karayolları'na dilekçe verdim, ret geldi. Nevşehir'de ilgili yerlere gittim, bir şey olmadı. Burada, cinayet gibi kaza oluyor. Vatandaş, 'yolu kapatalım, kazalım, direniş yapalım' diyor, ben kabul etmiyorum. İlla, devletle-vatandaş karşı kaşıya mı gelmeli. Buraya alt geçit istiyoruz” dedi.


Nevsehir Medya