Bugün, 24 Kasım öğretmenler günü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de de coşkuyla kutlanıyor. Peki, Öğretmenime ne hediye alabilirim diyenler dikkat. İşte En güzel öğretmenler günü hediyeleri için bu haberi sizler için derledik.

Öğretmeninize en güzel hediye Yolbaşı Kırtasiye'den...!

Bu özel günde "Nasıl bir hediye alsam?" diye düşünmeyin,
 Nevşehir Yolbaşı Kırtasiye, Hayatını öğrencilerine adayan biricik Öğretmenlerinize en güzel hediye paketini sizler için hazırladı.

"Nevşehir Yolbaşı Kırtasiye, Öğretmenler Gününde 24 Kasım Öğretmenler Günü için, üzerinde öğretmeninizin ismi yazılı Kalem ve Ajanda Hediye edebilirsiniz...'"

"Kampanyamız 3 gün boyunca decam edecektir."

Yolbaşı Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Altınbaş yaptığı açıklamada, Dünya üzerinde geçmişten bugüne var olan mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyanı hiç şüphesiz öğretmenliktir. Yaradanın ilk emri "oku', bu kutsal mesleğin ne kadar önemli olduğunu vurgulamaktadır. Geleceğin temel taşlarını öğrenciler oluşturur, ancak bilgi, eğitim, zeka ve duyguları birleştirerek şekillendiren mimarlar öğretmenlerimizdir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın bu özel gününü en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.