İstanbul'da yaşayan ve İsmini vermek istemeyen Yuvalı bir hayırsever iş adamı, Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde ki tüm bakkalların veresiye defterini satın alarak vatandaşların borçlarını ödedi.

Gizemli hayırsever Acıgöl'de veresiye defterlerini satın aldı...

FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre, Acıgöl Belediyesinin yapmış olduğu organizasyon ve öncülüğünde,  İstanbul'da yaşayan Yuvalı bir Hayırsever İş Adamı, Acıgöl ilçesinde yaşayan vatandaşların bakkal ve marketlere olan veresiye borçları, veresiye defterlerinin alınmasıyla tamamen ödedi. 

Acıgöl'de bulunan bütün vatandaşların borçlarını gizlice ödeyen gizemli hayırsever, birlik ve beraberlik mesajı vermeyi de ihmal etmedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'da yapmış olduğu anlamlı bağış için, İsmini saklı tutan Yuvalı İş adamına teşekkür etti.

Başkan Ertaş; "Örnek bir davranışa imza atan ve isminin paylaşılmasını istemeyerek isminin gizli kalmasını isteyen hayırseverimiz sayesinde Acıgöl ilçemizde vatandaşların Bakkal ve Marketlere 10.05.2020 tarihi itibariyle herhangi bir borcu kalmadı.Hayırsever iş adamımıza yapmış olduğu bu hayırlı işinden dolayı bir kez daha şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz." dedi.