Yılların Göremespor'u mücadelesinin ve azminin karşılığını bal ligine çıkarak alnının akıyla almıştır Göremespor camiasına hayırlı uğurlu olsun.Başkan,yönetim,teknik ekibi ve futbolcuları canı gönülden kutluyor başarılar diliyorum.

Hani geçen yazımızda Nevşehirspor'a altyapı şart demiştim eğer diyaloklar ilişkiler iyi ve samimi oluyorsa alın size en hazır altyapı Göremespor bal ligi hoop 3.lig.

Futbolcu al ver yetiştir diğer Nevşehir'deki bütün amatörleri bu havuzun içine dahil et ve çeşitli yatırımlarda bulun,forma,eşofman,krampon ve gerektiğinde maçlara geliş gidişleri karşıla gerekirse yemeklerini karşıla yani demek istediğim iyi niyet yardım ve diyalogla hepsi Nevşehirbelediyespor'a saygı ve sevgi beslesin.

oyuncularına ve kulüplerine sahip çıkacağını bilsinler amatör kulüpler federasyonunda bu anlayışın sevgi çemberinin içine alarak Nevşehir topyekun spor ve futbolcu cenneti olur biz bunu başarabiliriz.Önden birkaç aksakallı bir araya gelse spor camiası bu iyi niyet ve birlik beraberliğe yok demez itiraz etmez buna inanıyorum yıllardır hep bunu hayal ediyor ve sayıklıyoruz lütfen spor camiasını buna hazırlayalım bunu tartışalım gerçekleştirmek için bir yol açalım.

Spor ve futbol kamuoyuna ilanımdır acizane...

KAPTAN CANER KÖKSAL