“10 Ağustos’u Milli İradenin Bayramı İlan Edelim”

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Türkiye’nin 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte yepyeni bir döneme imza attığını ifade etti.

10 Ağustos’un kazananların Milli iradeye sahip çıkanlar, Ülkesine ve Milletine sahip çıkanlar olurken, kaybedenlerin milli irade düşmanları ve Ülke düşmanlarının olduğunu kaydeden Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, 10 Ağustos 2014 tarihinin Milli İradenin bayramı olarak ilan edilmesini istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile darbecilerin ve Vesayetçi anlayışın kaybettiğini söyleyen Özdemir, “Bilindiği gibi Milletimizin 10 Ağustos 2014 tarihinde tarihi bir gün yaşadı. İlk defa Cumhurbaşkanının halkımız seçti. Bu seçim bir kez daha gösterdi ki, Milletimizin Ülkesine, iradesine sahip çıkmıştır. Hiç kimsenin endişelenmesine gerek yok her şey Milletimizin kontrolü altındadır. Bu seçim bir kaz daha göstermiştir ki, bu ülkede darbecilere ve Vesayetçilere yer yoktur. 10 Ağustos Türkiye’nin yeniden kuruluş günü ve Milli İrade bayramıdır. Milletimiz bu yetki ile Sivil bir anayasa istediğini belirtmiştir. Dünya standartlarında bir anayasa istiyor. Milletimiz iç barışı sağlanmış bir ülke istiyor. Milletimiz oluşturulan sistemlerin insani ve İslami olmasını istiyor. Milletimiz milli gelirinin yükselmesini, çalışanlar adaletli bir pay istiyor. 10 Ağustos seçimlerinin kaybedenleri her 10 yılda Ülkemiz demokrasisini kesintiye uğratan darbeciler olmuştur. Paralel yapıcılar ve Vesayetçiler kaybetmiştir. İsrail kaybetmiştir, İçimizdeki Millet düşmanları kaybetmiştir. Memur-Sen ailesi olarak ülkemizin her darda kaldığı dönemlerde ortak akla hizmet ettik. Bundan sonra da Milletimizin başında bulunanlara doğru yaptıkları işlerde destek olmaya devam edeceğiz. İlk kez halkın oyu ile seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a görevinde başarılar diliyorum. İnşallah ülkemiz bir kez daha o karanlık günlerine tekrar dönmez. 10 Ağustos’u Milli İradenin bayramı ilan edelim. 76 Milyon Vatandaşımızın birlik beraberlik içerisinde bu coğrafya da yaşamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.