10 Milyonluk Yatırımda Sona Doğru

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de bulunan sayılı bölge müdürlüklerinden biri olan Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasında çalışmalar ramazan ayına rağmen hızla devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımı planlanan  Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının inşaatında sona yaklaşılıyor.

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen TÜİK Bölge Müdürlüğü hizmet binası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi yanında, yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerinde yapılıyor.

İnşaat çalışmalarının ramazan ayına rağmen hızla sürdüğü gözlenen Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasında dış cephe mantolama çalışmalarına geçildi. Maliyeti 10 Milyon TL’yi bulacak olan ve Kasım ayı içerisinde tamamlanarak hizmete sokulması planlanan yeni hizmet binasının tamamlanması ile TÜİK Bölge Müdürlüğünün bir takım zorlamalarla başka çevre büyük illere kaydırılmasının da büyük ölçüde önüne geçilmiş olunacak.