Sömestre tatilinde nereye gideyim diye düşünenlere işte büyük fırsat. Hem başınızı dinleyin hemde sağlıklı termal kaplıcalarının keyfini çıkarın. Bu şekilde hem ruhunuz hemde bedeniniz dinlensin.

"Eşini ve çocuğunu tak koluna, haydi Kozaklı'da Divaisib Termal Resort & Spa'ya...

20 Ocak'ta başlayacak olan yarıyıl tatili için şimdiden herkes bir planlama yapmaya başlamıştır.15 gün sürecek okul tatili için nereye gitsek? Tatili nasıl değerlendirsek ? düşünceleri ile gidilecek yerler araştırılmaya başlandı bile.

İlk önce nasıl bir tatil istediğimizi belirlememiz gerekiyor. Alternatif o kadar çok fazla ki karar vermemiz bile zorlaşabiliyor. Gitmek istediğimiz ili seçmeyle başlayabiliriz. Yada nasıl bir tatil geçirmek istiyoruz. Kaplıca tatili mi? yoksa kayak tatili mi? Kış tatili için ne kadar bütçe ayırmalıyım? Eğer ne istediğimize karar verirsek araştırmamızı daha kolay yapabiliriz.

Ülkemiz kaplıcalardan zengin bir ülke. Kaplıcaların da birçok hastalıklara iyi geldiği de günümüzde bilinmektedir. Bazı hastalıklar için doktorlar tavsiye ediyor ve sağlık sigortalarımızda bu tedaviyi karşılamaktadır. Kaplıca dediğimizde herkesin aklına ilk önce Nevşehir Kozaklı kaplıcaları gelir. Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde birçok termal otel mevcuttur.  Nevşehir Kapadokya bölgesinde bulunan Kozaklı ilçemiz termal otelleriyle dikkat çekmektedir. Her bütçeye uygun bir termal otel bulabiliriz. Yani tatil için çok büyük paralar harcamaya gerek yok. İşte bölgenin termal kaplıcada en önemli otellerinden olan Kozaklı Divaisib Termal Resort & Spa da 15 tatile özel düzenlediği kampanyası büyük ilgi görüyor.

Sömestre tatilinde siz değerli misafirlerimize özel animasyon programlarını kaçırmayın. Son günler, son odalar.. www.divaisib.com/rezervasyon — Divaisib Termal Resort & Spa Kozaklı'da.

Okulların 15 tatile girmesine az zaman kala şimdiden tatil planlarınızı yapıp otellere rezervasyonu yaptırmak gereklidir.


Kozaklı ilçesindeki Divaisib Termal Resort Hotel & Spa’nın kaplıca ve kapalı termal havuzlarında çeşitli termal uygulamaları sunulmaktadır. Otelde ayrıca bir spa merkezi, açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı da mevcuttur. 

Divaisib Termal Resort’un şık odaları ses yalıtımlı olup klima, uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi ile donatılmıştır. Tüm o dalarda termal suyu vardır. Ayrıca dağ manzaralı bir balkon da bulunmaktadır. Bazı odalar özel spa banyosuna sahiptir. 

Restoranda Türk mutfağından eşsiz lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Kahvaltı ve akşam yemeğinde zengin bir açık büfe servis edilir. Öğle yemeği için tesis bünyesinde geleneksel Türk pideleri hazırlanmaktadır. 

Divaisib’in yarı olimpik kapalı yüzme havuzları Kozaklı’nın termal suyuyla doludur. Bu su birçok iyileştirici özelliğe sahiptir. Ayrıca bir su kaydırağı da mevcuttur. Oteldeki hidromasajlı küvetler de termal suyla doldurulmaktadır. 

Kapadokya bölgesine 80 km uzaklıkta bulunan otel, Nevşehir Kapadokya Havaalanı’na 85 km mesafededir.
Divaisib Termal Resort Hotel & Spa
Telefon ile Rezervasyon İçin
Bizimle İletişime Geçebilirsiniz
Adres: Divaisib Otel, Emek Mah 248. Sokak Kaplıca Mevkii No:3, 50600 Kozaklı/Nevşehir
Telefon: (0384) 471 22 44