Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar tarafından Derinkuyu bölgesindeki bütün 1996/2 tertip Askerlere veda gecesi düzenlendi.
Derinkuyu İlçe Merkezi, Yazıhüyük, Suvermez, Kuyulutatlar, Doğala, Çakıllı, Özlüce, Güneyce, Til ve Ağçacar nüfusuna kayıtlı 170'e yakın Askeradaylarına veda gecesi düzenlendi.
Programa Asker adayları, asker yakınları, Köy ve Mahalle Muhtarları, İmam-Hatipler, AK Parti Derinkuyu Gençlik Kolları Başkanı Mesut Varolve çok sayıda misafirler katıldı.
Program Yazıhüyük Belediyesi Düğün salonunda yapıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Şehitlerimiz adına okunan Kur'an-ı Kerim Hatimlerinin duası yapıldıktan sonra, Yemek programı ve Mahalli Sanatçı Yaşar Aktaş konseriyle asker adayları hoşça vakit geçirdi.
Program sonunda Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, asker adaylarına yaptığı konuşmada “Bütün askerlerimizi tanıştırmak ve Askerlerimizin güzel bir anıları olsun diye böyle güzel bir geceyi tertipledik. Yazıhüyük Kasabasında gelenek haline getirdiğimiz asker uğurlama gecelerinin 16. cısını düzenledik” dedi.