NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanlığına bağlı iki esnaf odası Bank Asya İle Bireysel Emeklilik Sistemi anlaşması yaptı.

Nevşehir Kahveciler, Lokantacılar ve İnternet Kafeciler Odası Başkanlığı ile Bakkal ve Bayiler Odası Başkanlığı geçtiğimiz günlerde birlik başkanlığının Bank Asya ile yapılan protokole uyarak anlaşma imzaladı.

Kahveciler, Lokantacılar ve İnternet Kafeciler odası Başkanı Necati Daşlıca ile Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü Bank Asya Nevşehir Şubesi Müdür Yardımcısı Muhammed Gürkan Köroğlu ile Bireysel Emeklilik Yönetmeni Ezgi Boylu’nun kendilerine ve oda üyelerine sundukları anlaşmaya imza attı.

İmza treninde konuşan Bank Asya Nevşehir Şube Müdür Yardımcısı Muhammed Gürkan Köroğlu, bu anlaşma sayesinde esnaf ve Sanatkarın bireysel emeklilik sayesinde tasarruf etmelerine katkıda bulunduklarının altını çizdi.

Törende her iki oda başkanı da söz konusu anlaşmanın her iki oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundular.

İmzalanan anlaşma Nevşehir Kahveciler, Lokantacılar ve İnternet Kafeciler odasına bağlı 475 üye ile Bakkal ve Bayiler odası başkanlığına bağlı 347 dolayında üyeyi kapsıyor.