İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİMİ

             2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında okulumuz öğrencisi Mehmet Yıldıray YÜKSEL Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanı seçildi.

             2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında daha önce 8  ilçede belirlenen öğrenci meclis başkanları ve üyeleri, İl Öğrenci Meclis Başkanını seçmek için Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi Toplantı Salonu’nda bir araya geldiler.

             İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seçimde İl Öğrenci Meclis Başkanlığı için 3  liste yarıştı. Seçim kurallarının harfiyen uygulandığı İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini aynı zamanda 2000 Evler Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı olan Mehmet Yıldıray YÜKSEL’in listesi kazandı.

Merkez

Mehmet Yıldıray  YÜKSEL

2000 Evler Anadolu Lisesi

 Ürgüp 

 Hüsniye CANSEVEN

 Ürgüp Kız Teknik  Meslek Lisesi

 Derinkuyu

 Niyazi AKTAŞ

 Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesi

 Merkez

 Zihni TEKİN

 Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi

 Ürgüp

 Ensar ALTINOK

 Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesi 

        Seçim sonunda kaybeden gruplar kazanan arkadaşlarını gönülden tebrik ederken, seçimi kazanan öğrenciler de kaybeden arkadaşlarına her türlü kararı birlikte alacaklarını söyleyerek tam bir centilmenlik örneği gösterdiler.

         Seçimlerin arzulanan hedefler doğrultusunda geçmesinde emeği olan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.