NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2013 yılı hedefleri arasında bulunan bazı çalışmalara bu yıl başlanamadı.

Yeni yıl hedefleri arasında ilimizin Spor alt yapısının geliştirilmesine yönelik hedefler belirlediklerini kaydeden İl Müdürü Mustafa Ünlüer, bu çalışmaların birçoğunun 2013 yılında tamamlanmasının planlandığını söylemişti.

İşte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yeni yıla dair yapmayı planladığı çalışmalar arasında bulunan Merkez Gençlik Merkezine Yeni Hizmet Binası Yapımı sürüyor, Atletizm Sporcularımızın en büyük sıkıntısı olan Tartan Pistin yapılması konusu yine 2014 yılına sarktı, Derinkuyu ilçesine Spor Salonu Yapımı sürüyor, Avanos ilçesine gençlik Merkezi binası yapımı sürüyor, 2 ve 3 No’lu sahalara ortak İki katlı soyunma odası Yapımı tamamlandı, Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde Bakım Onarım Çalışması yapıldı. DİP Salonuna Jeneratör sisteminin yapılması ve Spor Kompleksinde bulunan binaların tamamen doğalgazla ısıtılması konunda önemli gelişmeler yaşandı. Hacıbektaş Spor salonunun taban zemininin değişimi yapıldı.