Nevşehir'de hacı adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı web sitesinden yapılan açıklamada hac kuralarının, 01 Şubat 2018 Perşembe günü saat 11.00'da Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda çekileceği duyuruldu.

Yapılan açıklamada;
 2018 Yılı Hac kurası 1 Şubat 2018 Perşembe günü Diyanet Vakfı Konferans salonunda bilgisayar ortamında ve kamuoyuna açık bir şekilde çekilecektir. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın sitesinden kura sonuçlarına göre yaklaşık 76 bin vatandaş hac ibadetini yerine getirecek.

HAC KURALARI TRT DİYANET'TEN CANLI VERİLECEK
Aşkın ateşine pervane misali yanmaya gidecek olan hacı adaylarının belirleneceği Hac Kurası 2018 Özel Programı 1 Şubat Perşembe saat 11 de canlı yayınla TRT Diyanet ekranlarıdan canlı yayınlanacak
Kutsal topraklara yolculuk ederek hac vazifesini yerine getirmek isteyen binlerce Müslüman bu sene de heyecanlı bir bekleyiş içinde. Dini vazifelerini yerine getirip hacı olmak amacıyla yaptıkları başvurunun kurasını heyecanla bekleyen hacı adayları, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılacak açıklamayı bekliyordu. Beklenen açıklama Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. 2018 Hac Kuraları 1 Şubat 2018 Perşembe günü saat 11.00’da çekilecek ve ismi çıkan hacı adayları dini vazifelerini yapmaya hak kazanacak. Hacı adayları kurada isimlerinin çıkmasını ve hac görevlerini yerine getirmeyi bekliyor.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.