Bu yıl 29 Ekim 2015 Cumhuriyet Bayramı Perşembe gününe denk geliyor. Bayramın Perşembe gününe denk gelmesi 30 Ekim Cuma gününde tatil edilme ihtimalini gündeme taşıdı. Peki, 30 Ekim Cuma günü tatil mi? 29 Ekim tatili kaç gün olacak? 29 Ekim'de 4 gün tatil mi olacak?

Bu yıl 29 Ekim 2015 Cumhuriyet Bayramı Perşembe gününe denk geliyor. Bayramın Perşembe gününe denk gelmesi 30 kim Cuma gününde tatil edilme ihtimalini gündeme taşıdı. Peki, 30 Ekim Cuma günü tatil mi? 29 Ekim tatili kaç gün olacak? 29 Ekim'de 4 gün tatil mi olacak?

Bu sene 29 Ekim Perşembe gününe denk geliyor. 30 Ekim Cuma gününü de resmi tatile eklemek isteyen çalışanlar haftasonu ile birlikte 4 günlük bir tatil yapmış olacak. Ama bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Seçimlerin de 1 Kasım Pazar gününe gelmesi 4 günlük tatil planlarını sekteye uğratıyor.

29 Ekim tatili kaç gün olacak? 
Cumhuriyet bayramının Perşembe gününe denk gelmesi 4 günlük tatil beklentisine yol açtı. 30 Ekim Cuma gününü de resmi tatile eklemek isteyen çalışanlar haftasonu ile birlikte 4 günlük bir tatil yapma fırsatı bulacaklar. Fakat 29 Ekim tatili ile hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Seçimlerin de 1 Kasım Pazar gününe gelmesi 4 günlük tatil planlarını sekteye uğratması rağmen çalışanlar 29 Ekim tatilinin uzamasını bekliyor. Çalışan en çok şu soruların cevabını bekliyor. 30 Ekim Cuma günü tatil mi? 29 Ekim tatili kaç gün olacak? 29 Ekim'de 4 gün tatil mi olacak? 

29 Ekim'de 4 gün tatil mi olacak?
29 Ekim Perşembe gününe geldiği için Cuma günü izin alan çalışanlar dört gün tatil yapabilecek. 30 Ekim Cuma gününü de resmi tatile eklemek isteyen çalışanlar haftasonu ile birlikte 4 günlük bir tatil yapma fırsatı bulacaklar. Fakat 29 Ekim tatili ile hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Resmi açıklamanın 26 Ekim Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

30 Ekim Cuma günü tatil mi?
Henüz resmi olarak erken seçim tarihi açıklanmamış olsa da, muhtemelen 1 Kasım Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek ve yaklaşık 59 milyon seçmen oy kullanacak. 1 Kasım turizm için yüksek sezona denk gelmiyor; ancak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın Perşembe gününe gelecek olması milyonlarca çalışan için Cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil yapma fırsatı anlamına geliyor.