NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Nar kasabasında Baş mahalle muhtar adayı olan Şaban Gezer, 2004 ve 2009 Yerel seçimlerinde iki kez aday olduğu Nar Baş mahalle muhtarlığına üçüncü kez aday oldu.

2004 yerel seçimlerinde muhtar adayı olan Gezer, bu seçimi az bir farkla kaybetti. Yılmadan, usanmadan 2009 yerel seçimlerde tekrar aday olan Şaban Gezer, bu seçimi de kaybetti. Kendini mahallesine hizmet için adadığını söyleyen Gezer, yılmadan 2014 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. Bu kez sadece Nar Baş mahalleyi temsilen aday olan Şaban Gezer, mahalle sakinlerine güvendiğini Allah'ın izni ile de bu seçimde mahalle sakinlerinin desteğiyle muhtar olacağına inandığını belirtti.

Gezer, “Bu seçimi önce Allah'ın  izni sonrada mahalle sakinlerinin desteğiyle kazanıp mahalle ve halkıma elimden gelen her şeyi yapacağım. Her ne kadar 2 dönem seçimi kaybetsem de, bu inancımdan ve güvenimden asla vazgeçmedim geçmeyeceğim de. Allah yar ve yardımcımız olsun, hizmet için hazırım yine yeniden diyorum” ifadelerinde bulundu.