NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir 2. Amatör küme futbol liginde gruplarında Şampiyon ve ikinci olan takımlara kupaları ve madalyaları verildi.

Hafta içerisinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi takımına kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından hafta sonunda ise Telekom Spor, Polisgücü ve Çat Belediyesi Gençlik Spor takımlarına kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Nevşehir 2 Nolu çim futbol sahasında gerçekleştirilen kupa ve madalya takdimi törenine ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol il Temsilcisi M. Tolga Karaca, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda ASKF Başkan Yardımcısı da olan Bayram Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ile takımların başkan, yönetici ve futbolcuları da katıldı.

Kupa takdim töreninde konuşan ASKF Başkanı Mustafa Avcı, bu yıl ikinci amatör küme futbol liginde mücadele eden tüm takımlara gösterdikleri centilmence oyun nedeniyle teşekkür ederken, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Çat Gençlik Spor, Polisgücü ve Telekom Sporun katılımlarıyla yeni sezonda 1. Amatör küme müsabakalarının daha da renkleneceğini söyledi.

Nevşehir futboluna renk katan ve değer katmayı sürdüren tüm takımlara, yöneticilerine ve futbolcularına futbol il temsilciliği olarak teşekkür eden Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca da gruplarında şampiyon olan ve ikinci sırada yer alarak yeni sezonda birinci amatör küme futbol liginde mücadele edecek olan 4 takıma da başarılar temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından ikinci amatör küme futbol liginde başarılı olan 3 takıma kupaları ve madalyaları ASKF Başkanı Mustafa Avcı, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ve ASKF Yöneticisi Mehmet Hemit tarafından verildi.