Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren 350 Evler Mahalle Muhtar Adayı Emin Fırsatvermez mahalle sakinlerine 3000  adet Karanfil dağıttı.


350 Evler Mahalle Muhtar Adayı Emin Fırsatvermez mahalle sakinlerini teker teker ziyaret ederek onların taleplerini ve şikayetlerini dinleyerek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mahallesinin hak ettiği hizmetlere kavuşmasını sağlamak için muhtar adayı olduğunu ifade eden 350 Evler Mahalle Muhtar Adayı Emin Fırsatvermez yaptığı açıklamada, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde  mahalle halkımın yoğun istek üzerine aday odum.  

İnsan odaklı, mahalle sakinlerinin sorunlarına ve ihtiyaçlarına karşı çözüm üreten bir ekip kurduk.İhtiyar Heyeti kavramını yok edip ‘’ Hizmet Heyeti’’ kavramı ile yola çıktık. Muhtarlık sadece kağıda mühür basma işi değildir. Muhtar, mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla devamlı irtibat halinde olan ve bunu mahalle sakinlerine duyuran kişidir. Aksi takdirde muhtarlık yapmanın hiçbir hükmü yoktur.Amacımız mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirleyerek mahallenin, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurarak, en iyi hizmeti kazandırmaktır.
Mahalle halkının  hizmeti için 7/24 sat  telefonunun açık olacağını açıklayan 350 Evler Mahalle Muhtar Adayı Emin Fırsatvermez;” 350 Evler Mahallasi halkının desteğini  ve oylarına talibim dedi.
       Fırsatvermez, "Bütün muhtar adylarına başarılar diliyorum."

Saygılarımla
 
                      “Biz Yarışa Değil Hizmete Adayız”

                                        Emin Fırsatvermez
                     350 EVLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI 

Emin Fırsatvermez Kimdir?
1976 Nevşehir Doğumludur.İlk ve Lise Öğrenimini Nevşehir'de Tamamladı.Baba Mesleği Olan Mobilya Döşeme ve İmalat  işinin Başına Geçti.,Günümüzde Nevşehirde Emin Mobilya ismiyle Mobilya Satış ve İmalat Sektöründe Hizmet Vermektedir.Evli ve 2 Çocuk Babasıdır.