NEVŞEHİR(MHA) İlimizin futbol alt yapısının güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen U-19 liginin finali zaman zaman gerginliklere sahne oldu. Maçın orta hakeminin gösterdiği kartlar, verdiği bazı kararlar maçın mağlubu Ürgüp Spor’lu futbolcular tarafından beğenilmedi. Ancak maça damgasını vuran detaylardan biri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer’in Nevşehir Spor GK’lü futbolcuya olan ilgisi ve tebriği oldu.

Nevşehir Spor GK’nın sayısız gol kaçırıp ancak 1-0’lık sonuçla geçebildiği Ürgüp Spor’lu futbolcular geçtiğimiz yıl yarı finalde elenmekten, bu yılda finalde elenip şampiyon olamamaktan uzun süre dert yandı. Hatta bu serzenişler kupa ve madalya törenine de yansıdı. Bir ara ASKF Başkanı Mustafa Avcı bile bu duruma epey kızdı.

Maçın ardından futbolculara madalya takdimi yapılırken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer, her iki takımı da tebrik etti. Futbolun güzelliklerinden birinin de bir takımın mağlup diğerinin de galip olması olduğunu söyleyen Ünlüer, maçtan zevk aldığını da dile getirdi.

Bu sözlerin ardından Nevşehir Spor’un 4 numarasına seslenen Ünlüer, “4 Numara seni ayrıca tebrik ediyorum. Çok güzel futbol oynuyorsun” dedi.

İl Müdürünün bu sözleri şampiyon takımın diğer futbolcuları arasında ufak tefek bir kıskançlık oluştursa da İl Müdürü Ünlüer, Müdürlüğün basın işlerinden sorumlu görevlisini yanına çağırıp o 4 numara ile günün anısını bir fotoğrafla ölümsüzleştirdi.