7 Haziran Genel seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Abdurrahim Çöloğlu Nevşehir Gündeminin adresi FİB Haber Merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Çöloğlu, FİB Haber internet gazetemiz genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı'yı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 Her zaman Nevşehir ve Nevşehirlilerin sorunlarına müdahil olan ve çözümü noktasında tüm imkanlarını seferber eden değerli hemşerimiz Abdurrahim Çöloğlu, Son ülke gündemi ve Nevşehir'in siyasi gelişmeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Çöloğlu, “Siyaset uzun soluklu bir yoldur. Emin adımlarla ilerlemek gerekir. Siyasette daldan dala konan itibar görmez, memleketine faydalı olamaz. Önemli olan ilkeli siyaset yapabilmektir. Gelişmeleri her bir Nevşehir'li gibi çok yakından takip ediyorum. Nevşehir halkının birliği için, sağduyunun hâkim olması gerekmektedir.İnanıyorum ki ,toplum önünde olan insanların her türlü  dargınlığı unutması ve el ele vermesiyle Nevşehirimiz ekonomik ve sosyal açıdan hakettiği başarıyı yakalayacaktır.“Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel yayın yönetmeni Fikret Çapacı da Çöloğlu'na teşekkür etti.