ACIGÖL EĞİTİMCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat ULUER’in iki yıldır vekaleten yürüttüğü görevinde yerine atama yapılması nedeni ile ayrılacağından dolayı Nevşehir Topuzlu Han Restaurantta düzenlenen iftar yemeğinde ilçe eğitim yöneticileri buluştu. İlçede görev yapan başta Şube Müdürleri Orhan Tekeli ve İzzet Alamdar olmak üzere okul müdür ve müdür yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde eğitimciler buluşarak Milli Eğitim Müdürü Serhat ULUER’e vefa örneği gösterdiler.

Yemekte konuşan Uluer, Acıgöl de öğrencisinden velisine, sade vatandaşından öğretmenine varana kadar ilçeye ve ilçe insanına hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Görevimden yerime atama yapılması nedeniyle ayrılacağımdan dolayı üzüntülü olmama rağmen bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincindeyim ve yeni gelecek milli eğitim müdürüne başarılar diliyorum dedi ve bu bayrağı daha ileriye taşıyacağını umut ettiğini belirtti.

Uluer, görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla ilçe eğitiminin başarı ibresini yukarıya çıkarmaya çalıştık. İlçede her kesimden insana kapımız daima açıktı bunun neticesinde oluşan güven ortamı çalışanların motivasyonunu artırdı. İlçede eğitim adına hep yapılmayanları yapmak temel felsefemiz oldu. Aslında ilçe eğitim yöneticilerinin iftarda buluşması da bu anlamda bir ilk oldu. Bir çok hatıralar dostluklar ve yüreklerde iyi bir iz bırakmak kısaca kubbede hoş bir sada bırakmak bizlerin şiarı oldu. Bütün mesai arkadaşlarıma hayatta başarılar diliyorum dedi.