NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Adem Özcan, Oda başkanlığına seçildiği günden beri esnaf ve sanatkarlar ile sıkı diyalog kuruyor.

Acıgöl ilçesinde Esnaf ve Sanatkârın mesleki sorunları ve bu sorunların çözümü için pek çok çalışma yaptıklarını belirten Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan, “Üyelerimiz ile oda arasında birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla diyalogumuz artırıldı. Her meslek grupları ile ayrı ayrı toplantılar yapılmış üyelerin sıkıntıları dinlenmiş, çözüm yolları aranmıştır. Bu çalışma kapsamında yürütülen diyalog ile oda üyelerimizin hizmet kalitesi yükseltilmiştir. Buna mukabil esnaf ve sanatkârımızın üretmiş olduğu mal ve hizmetlerin fiyat tarifeleri günün şartlarına göre belirlenip tespit edilmiştir.

Acıgöl Esnaf Odası Odaya kayıtlı üyelerinden farklı mesleklerde 125 üyenin 2012 yılı basit usul gelir vergisi beyannamesini elektronik ortamda ilgili vergi dairesine göndererek üyelerine kolaylık sağlamıştır. Aynı zamanda elektronik ortamda üyelerin güncel vergi levhalarını düzenleyerek üyelere teslimini sağlamıştır. Gıda sektöründe faaliyet gösteren fırın ve bakkal esnafımıza gıda hijyeni eğitimi almalarında aracılık ederek yardımcı olunmuş ve Birliğimizin vermiş olduğu eğitimle de hijyen eğitimi sertifikaları almaları sağlanmıştır.

Esnaf ve sanatkarlarımıza işlerinde kolaylıklar ve hayırlık kazanç temenniler dilerim” dedi.