AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, Acıgöl ilçemizdeki gençlerimize Gençlik Merkezi kazandıracağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk FİB Haber merkezine yaptığı açıklamasında ; Acıgöl Gençlik Merkezi altyapı hazırlık sürecimiz tamamlandı. 19 Nisan Salı günü Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünce ihalesi yapılacaktır. Yapılacak olan Gençlik Merkezi projesinin Acıgöl ilçemizdeki vatandaşlarımızın ve gençlerimizin ihtiyacına önemli ölçüde cevap vereceğini söyledi.

Acıgöl Gençlik Merkezi’nin 19 Nisan'da ihaleye çıkıp, yer tesliminin yapılmasının ardından en kısa zamanda yapım işine de başlanacağını belirten Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Yapılacak olan Gençlik Merkezimiz için Emeği geçen tüm AK Parti Teşkilatımıza, Milletvekillerimize ve Gençlik ve Spor Bakanımıza, teşekkürü borç biliyor Acıgöllü hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Acıgöl ilçesinde yapılması planlanan ve içeriğinde sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yer alacağı modern gençlik merkezinin yapımı için 19 Nisan'da ihaleye çıkılacak.

Acıgöl Gençlik Merkezinin 2016 yılı sonlarında tamamlanması hedefleniliyor.

Göktürk Regaip Kandilini Kutladı...


AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk açıklamasının devamında, Rahmet, bereket ve mağfiret ikliminin yaşandığı Recep, Şaban ve Ramazan ayları olan mübarek üç aylara kavuşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu tüm islam alemi olarak yaşıyoruz. Bu aylar dinimizde kutsal zamanlardır. İbadetin büyük sevaplarla karşılığını bulduğu eşsiz günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin en yüce mertebeye çıktığı, sevgi ve muhabbetin aramızda yayıldığı anlardır. Bu vesile ile İnsanlarımızın, Rabbimize daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.
Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, Tüm Nevşehirli hemşehrilerimin kandillerini kutluyorum dedi.