Acıgöl Güldeste Gençlik Merkezi, Gençlik Merkezine devam eden öğrencilerine ‘Gençlik Ve Spor Bakanlığı’ tarafından desteklenen piknik proğramı dahilinde hafta sonu Aksaray Ihlara Vadisin de piknik düzenledi, öğrenciler piknik boyunca eğlenceli zamanlar geçirdiler. Gençlik Merkezi tarafından öğrencilere et yemeği pirinç pilavı tatlı ve ayran ikram edildi.
 

Öğrenciler farklı bir ortamda bulunduklarından dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Bu tür proğramların devamını yetkililerden istediler.

Gençlik Merkezi Başkanı Hikmet ÖZTÜRK Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklemiş olduğu Gençlik Merkezi Projesi kapsamında daha “birçok etkinliklerinin bulunduğunu bu etkinliklerle İlçemiz Gençlerine Sosyal anlamda ulaşmak ve ülmezi ve tarihimizi tanıtmak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bunun yanında İlçemiz çocukları ve gençlerini ilçesine ve ülkesine daha bağlı, vatanına ve milletine faydalı, aile ve arkadaş bağı güçlü, karakterli bir nesil yetiştirmek adına elimizden geleni yapıyoruz. ” dedi