İlçe Kaymakamı Mustafa Çakır'ın açığa alınmasından sonra Acıgöl Kaymakam Vekilliği görevine getirilen Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet SOLEY, şu açıklamada bulundu.

Değerli Acıgöl’lü Hemşehrilerim.

Hain Fetullahçı Terör Örgütünün 15 Temmuz gecesi ortaya çıkan Devletimizi yıkmaya yönelik girişimlerinin halkımız ve yurtsever güvenlik güçlerimizce başarıyla bastırılmasının ardından Devletimizin içine sızmış hain örgüt yanlılarından temizlenmesine yönelik bir süreç içine girilmiş bulunuyor.

Bu süreçte getirildiğim kısa süreli bu görevim süresince bu hain örgüt yanlılarının İlçemizdeki uzantılarının bulunup cezalandırılmaları ve kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi için tüm gücümle çalışacağım.

Görev sürem içinde hangi görüşte ve hangi statüde olursa olsun hiç kimse arasında ayrım yapmaksızın kapım herkese açık olacaktır. Başarılı olabilmek için sizlerin yardım ve desteğine ihtiyacım var. Sizlerden destek ve güç alabildiğim sürece de bu kısa süre içinde birlikte birçok hedefin gerçekleştirilebilineceğine içtenlikle inanıyorum.

Selam ve saygılarımla 


Ahmet SOLEY
Vali Yardımcısı
 Kaymakam V.