Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'in (24) Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan baba evine ateş düştü.

Gece geç saatlerde şehidimizin Nevşehir’in Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Aksaray Caddesi Papatya Sokak’taki evine giden Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, burada baba Mustafa Adıgüzel ve anne Hatice Adıgüzel’e oğullarının şehit düştüğü haberini 
güçlükle verirken, matem yaşanan Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehadet haberinin ardından taziyeleri kabul eden şehidimizin babası Mustafa Adıgüzel, en son dün öğleden önce konuştuğu oğlunun 'iyiyim, bir sorun yok' dediğini söyledi.

Türkiye'nin sahipsiz olmadığını, iki oğlunun daha olduğunu, kendisinin de teröristlerle çarpışmak için askere gitmek istediğini belirten acılı baba "Düğünü için hazırlık yapıyorduk. Dün yatağını yorganını hazırladılar. Oğlum, 'izin alabilirsem Kurban Bayramı sonrasında düğün yapalım, iyiyim bir sorun yok' diyordu. Ama iki gündür sesi bir değişik geliyordu. Devamlı arıyordum. Sesinin farklı gelmesini 'yeni uyandım' ondandır falan diyordu. Askerden geldikten bir ay sonra uzmanlık sınavını kazanarak gitti. Göreve başlayalı yaklaşık bir yıl olmuştu. 'Babam yaşlandı, bundan sonra çalışamaz, ben yardımcı olayım' düşüncesinden dolayı uzmanlığa başvurdu" şeklinde konuştu.

Acıgöl ilçe meydanı ve şehidimizin evinin önü Türk bayraklarıyla süslendi. 

Acıgöl şehidine süsleniyor , Acıgöl yiğidine süsleniyor...

Acıgöl Latifine ağlıyor, ağlama Acıgöl ne mutlu latif kardeşimize.

İsminin güzelliğine teşrif etmiş RABBiM ve en güzel şekilde lütfuyla muamele ederek şahadet şerbetini nasip etmiş.

Sevgili Peygamber Efendimiz S.A.V. efendimizle beraber olmak kadar güzel mertebeye ulaşmış kardeşim.

Ne mutlu sana. Ağlama Acıgöl, ağlama Nevşehir bugün Latif'in düğün günü.....

Vatan için Bayrak için Ezan için Birlik için,Ülkemiz ve Milletimizin huzur ve güvenliği için her bir karış toprağı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu kutsal topraklara güzünü kırpmadan Kurban olabilme erdem ve şerefine nail olmuş Adı Güzel kendi Güzel Latif Ruhun Şad olsun mekanın Cennet olsun... Hakkını Helal et MEHMEDİM...!

Tarih: 19.08.2015

Şehidimiz: Latif ADIGÜZEL