Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır bugün Acıgöl ilçesinde bir Okul inşaatında meydana gelen göçük konusunda yazılı bir basın açıklaması yaptı.

20/10/2015 Günü Saat 15.30 sıralarında İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi, Aksaray Caddesi üzerinde inşaatı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatının seminer salonu –idare binası bölümünde beton atma işlemi esnasında yaklaşık 5 metre yüksekliğinde 800 metrekare yerin yaklaşık 400 metrekaresinde göçük meydana gelmiş, göçük neticesinde;

Tuncay OCAK, Abdullah TAPÇI ve Hüseyin ÖZLEŞMİŞ yaralanmış, yaralılardan Tuncay OCAK ve Abdullah TAPÇI kendi imkânları ile göçük alanından çıkmış, kolunda ezikler oluşmuş, şahısların olay yerinde yapılan ilk tedavilerine istinaden Nevşehir Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.

Diğer yaralı; Hüseyin ÖZLEŞMİŞ, göçük alanında ayağının sıkışması nedeniyle Nevşehir İtfaiyesinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartılarak Nevşehir Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.

Her üç yaralının da halen Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavileri devam etmekte olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Olayla ilgili olarak Nöbetçi Savcıya bilgi verilmiş, adli tahkikata başlanmıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

Mustafa ÇAKIR
Acıgöl Kaymakamı