Acıgöl Tatlarin barajı mesire yerinde yapılan Acıgöl Kaymakamlığı'nın organize ettiği "Her Çocuk Özeldir" etkinliği bugün yapıldı. Tatlarin Belediyesi ve Acıgöl Belediyesi'ninde destek verdiği program, Tatlarin barajı mesire yerinde yapıldı.

Çocukların evlerinden özellikle de bilgisayar başından uzaklaşmasını sağlayarak doğayla kucaklaşmasını ve geleneksel oyunların çocuklar tarafından öğrenilerek yaşatılmasını amaçlayan, uçurtması olmayan çocuklara uçurtma da dağıtılan şenlikte, halat çekme, Bezirganbaşı, Yağ satarım Bal satarım, İp atlama, gibi oyun ve eğlenceli yarışmalar da yer aldı.

Düzenlenen etkinliğe Acıgöl Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Gençlik Spor ilçe müdürü Murat Çakır, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik,
 SYDV Müdiresi Sayın İlknur Değerlier ve daire amirleri etkinliğe bizzat iştirak ederek çocukların bu mutlu gününde yanlarında oldular.

Şenlikte çocuklara ve tüm katılımcılara yiyecek ikramı yapılırken yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyerler takdim edildi. Ayrıca Program sonunda Acıgöl Kaymakamlığı tarafından tüm çocuklara "Bisiklet, Tablet ve Uçurtma" ödülleri Verildi. 


FİB Organizasyonun gerçekleştirdiği etkinlikte Acıgöl ve çevresinde yaşayan yetim çocuklara yönelik programda , çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Acıgöl Tatlarin'de ki bu güzel ve özel etkinlik FİB Haber TV'de yarın yayınlanacak.