NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ilimiz merkezi ve ilçelerdeki gençlik merkezi sayısının artırılması konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Müdürlüğünün il merkezinde, Ürgüp ve Gülşehir’de hali hazırda hizmetlerini sürdüren gençlik merkezlerinin ardından bu kez de Acıgöl ilçe merkezinde gençlik merkezi binasının yapılması ve bu ilçede de gençlerin çeşitli aktivitelerle tanıştırılması için çalışmalarda bulunduğu bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir ili genelinde 10 bina yakın üye sayısına ulaşan gençlik merkezi hizmetlerinin İl Merkezi, Ürgüp ve Gülşehir ilçelerinin ardından Acıgöl ilçesinde de daha etkin bir hale getirilmesi için çalışmalarda bulunduklarını dile getirdi.

Acıgöl gençlik merkezi binasının yapımı konusunda geçtiğimiz günlerde gençlik merkezi binasının inşa edileceği arsa tahsisinin yapıldığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer, inşaatın en kısa zamanda tamamlanarak bu ilçe de de gençlerin gençlik merkezi hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmalarının sağlanacağını da kaydetti.