AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti’nin Hazırladığı Seçim Beyannamesini Nevşehir in en çok takip edilen ve en çok okunan haber mecrası www.fibhaber.com İnternet Gazetemize Değerlendirdi.

1 Kasım Erken Genel seçimlerinde , yoğun bir tempoyla çalışan 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Ak Parti’nin seçim beyannamesini FİB Haber okurlarımız için yorumladı.

Açıkgöz  : “Seçim beyannamemiz bizim yola çıkarken ilk söylediğimiz” insanı yaşat ki devlet yaşasın “ ilkesinden hareket edilerek hazırlanmıştır. Yaşamın her alanına dokunan bir seçim beyannamesidir. Vatandaşlarımızın, tüm yaşamı boyunca hayatının her anına dokunacak, yaşlımıza, engellimize, çiftçimize, esnafımıza  ve her kesime hitap eden bir beyannamedir. Vatandaşlarımızın talepleri teker teker ele alınmış ve hazırlık buna göre yapılmıştır. Vatandaşlarımızın vergilerini onlara en üst düzeyde hizmet olarak sunmak amacıyla böyle bir seçim beyannamesi hazırlandı. Vatandaşımız takdir verirse 2 kasım sabahı bu beyannamemizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hayatın her alana dokunduğumuz gibi her siyasi partinin seçmenine ve tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Umuyoruz 1 Kasım’dan bu beyannamemiz ile zaferle çıkacağız ve bu zafer tüm ülkemizin zaferi olacaktır.”

 

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN BEYANNAME HAKKINDA OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz  : “2023 vizyonunu yakından ilgilendiren bir beyannamemiz var. Buradaki hedef toplumun refah düzeyini yükseltme var. Tabi bu sosyal bir araştırma ile oluşturulan bir beyanname. Oldukça gerçekçi ve reel bir seçim beyannamesi ile vatandaşlarımızın huzurundayız. Yapılabilecek mantıklı şeylerle bir beyanname ile seçmenimize gidiyoruz. İktidara gelemeyecek bir partinin bol keseden popülizm yapması çok ilgi görmez ama bizim beyannamemiz ciddi anlamda gerçekçi ve mantıklıdır.

Toplumun her kesiminden beyanname hakkında olumlu tepkiler alıyoruz. Açıkçası bu, Türkiye’nin 2023 hedefini direkt ilgilendiren ve reformcu başlıklarla dolu bir beyannamemiz var. Haziran’da emekliye verilen 100 TL’lik emekli zammı bir defa yapılıyor ve bin 200 TL daha emeklilerimize zam yapılıyor. Gençlerimize sınırsız internet imkanından, girişimci destek kredilerinden, çiftçilere verilen destek, esnafımıza verilen destekler tamamen reformcu yaklaşımlarımızdır.

En önemlisi de asgari ücretin bin 300 TL olacak olması oldukça önemli. Vatandaş oldukça memnun. Ama en önemli nokta ülkemizin birlik ve beraberliğidir. Terörle mücadele tamamen biter ve Türkiye istikrarlı bir sürece yeniden adım atarsa beyannamemizin hayata geçmesi oldukça kısa sürecektir. Ekonomik konulardan daha önemlisi huzur ve güvendir. Vatandaşımızın bu konuya önem vermesini dilerim. Bir anda kardeş kavgası çıkarmak isteyen, Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyen bir taraf var. Diğer taraftan da Türkiye’yi karanlığa sürüklemek isteyenlere halkımızın cevap vereceği 1 Kasım fırsatı var. İnşallah temennimiz 1 Kasım’dan itibaren ülkemizdeki huzur ve güven ortamı ile birlikte ekonomik kazanımlar korunacaktır.” Dedi.

" Biz Hep Birlikte NEVŞEHİR'iz..."

İç ve dış mihraklarca Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar karşısında "Sen Ben Yok TÜRKİYE var!" diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Söz Konusu VATAN İse Gerisi Teferruattır.Bu yüzden Nevşehir halkımızda ziyaretlerimizde isimler üzerinde konuşmak yerine ülke bütünlüğü birlik ve beraberliğimiz ve İstikrar adına teveccühlerini bizlerle paylaşıyorlar.Allah kısmet ederse 2 Kasım Sabahı Türkiye'mizi ve Nevşehir'imiziz aydınlık günler bekliyor.Tüm halkımızın dua ve desteklerini bekliyoruz dedi.

Açıkçası Vatandaşlarımızın AK Parti’ye oy vermek için bir çok sebebi var diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, böyle bir fırsatı verdiği içinde FİB haber merkezimize teşekkür etti.