AK Parti Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir il merkezindeki esnaflar ile bir araya geldi.

24 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Açıkgöz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve milletvekili genel seçimleri için Nevşehir çarşı esnaflarını tek tek ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyerek 24 Haziranda yapılacak olan genel seçimde esnaflardan destek istedi.

Nevşehir çarşı esnafı Açıkgöz'ü bağrına bastı...

Esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran'ı anlatan Açıkgöz, “AK Parti’yi ve Türkiye’yi durdurmak isteyenler her türlü oyunu oynuyorlar. Son dönemde döviz üzerinden Türkiye’yi sıkıştırmaya çalışıyorlar. 24 Haziran’da milletle birlikte bu oyunu da bozacağız” dedi.

Çarşı bölgesinde iş yerlerini teker teker ziyaret eden Açıkgöz, Nevşehir merkezdeki esnaflarımızı ziyarete devam ediyoruz.‬ Anadolumuzun kadim kenti Nevşehir'imizin her zaman AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu belirten Açıkgöz, '24 Haziran seçiminde de Nevşehir bu desteğini sürdürecektir. Şehrimiz için, Ülkemiz için AK Parti ile yola devam diyoruz" dedi.

"24 Haziran zaferiyle birlikte, ekonomimiz üzerinde oynanan oyunları millet olarak hep birlikte bozacağız. Türkiye'nin cazibesini daha da arttıracağız, yerli ve millî AK yatırımların yenilerine milletimizle birlikte imza atacağız.”

Gittiği her yerde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Açıkgöz ;‪“Bizim Büyüyen Nevşehir sevdamız, Güçlü Türkiye sevdamız geçmez. Allah izin verdikçe aziz milletimize hizmet edeceğiz. Bizim davamız var; 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz var.”‬Vakit Türkiye Vakti..." dedi.