AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez ilçeye bağlı Çat kasabasında devam eden asfalt Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Açıkgöz: "Çat' ta yapımı devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceleme fırsatı bulduk, kış öncesi asfaltlama Çatlı hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi. 


Nevşehir İl Özel İdaresi Nevşehir'de start verdiği sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından asfaltlama çalışmaları yürütülen Çat kasabasında incelemelerde bulundu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Avanos Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Eldivan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile birlikte yapılan asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Kasaba sakinleri adına teşekkür eden Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, yapılan yol yapım çalışmalarından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirirken Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün de incelemelerde bulunması ve kendilerini ziyaret etmesinden dolayı gurur duyduklarını söylediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, "Asfalt yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Durmak yok yola devam" dedi. Nevşehir genelinde hizmet götürmediğimiz yer kalmayacak ifadelerini kullanan Milletvekili Açıkgöz, "Bu doğrultuda ilimizin 4 bir yanında hizmet seferberliği başlattık. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan ekiplerimizle adeta kontak kapatmadan çalışıyoruz.

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Nevşehir'imize en iyi hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Milletin efendisi değil hizmetkarları olduklarının altını çizen Milletvekili Açıkgöz, "Bizler de bu hizmetlerin şehrimize getirilmesi noktasında gerekli temasları sağlayıp çok sıkı takip ettiklerini" söyledi.  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Özel İdare personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.