AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz : "Bazı güçlerle birlikte malum çevrelerin AK Parti'ye bir zarar verebilir miyiz, Ülkemizin istikrarını bozabilir miyiz?' diye büyük bir gayret içinde olduklarını görüyoruz" dedi.

Açıkgöz'den, Algı Operasyonu Vurgusu...!

Ülkemizin birlik ve beraberliğini, barışı, huzuru ve kardeşliği hedef alan hain terör saldırıları dün de Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde kara yüzünü gösterdi. Millet ve devlet olarak topyekun  iç ve dış şer odaklarının, kalleş terör örgütünün, paralel devlet yapılanmasının karşısında dik duruşumuz devam etmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın açıklamaları çarpıtılarak, alçakça hedef göstermeye çalışan, aynı kaptan beslenen paralel örgütün medyası, Doğan Medya ve eline sazı alıp sözde barış çığırtkanlığı yapan şahısla, hadsiz ve haysiyetsizce şehitlerimizin kanı üzerinden çıkar elde etme çabasındalar.

Ülkemizin ve milletimizin bekasını yok sayarak eceli gelmiş mahlûklar gibi güvenlik güçlerimizi ve sivillerimizi katleden terör örgütünü, devletimizin kudret eliyle yok edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Sayın Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU, siyasi istikrar için üstün çaba sarf ederek, muhalefet partileriyle gerek heyetler gerekse genel başkanlar düzeyinde görüşmelerde bulunmuştur fakat diğer partiler millet iradesinin sorumluluğundan kaçmıştır. Sayın Başbakanımız: “O dağlar o teröristlerden temizlenecek. Ne olursa olsun TEMİZLENECEK! Bu kadar! Bu mücadelenin sonuna kadar gideceğinden kimsenin tereddüdü olmasın.” sözleriyle gayet açık bir şekilde tutumlarını ifade etmektedir.

Dağlıca’da ki ve ülkemizin değişik yerlerindeki menfur saldırıyı bir kez daha şiddetle lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yüce milletimize ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.

 

    Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili