TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında merkez ve kırsal ayırımı yapmadan çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanırken, Anayasa referandumunda insanların neden ‘EVET’ demeleri gerektiğini anlatarak 16 Nisan'da yapılacak olan Referandumda Güçlü Türkiye için EVET sözü aldı. 

Açıkgöz, Güvercinlik köyünden de EVET desteği aldı 

Açıkgöz, Çardak köyünden sonra Güvercinlik köyünü de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.​ 


Açıkgöz; Unutulmasın ki,  Anayasa değişikliği Erdoğan için değil, her doğan içindir'' dedi.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Güvercinlik köyünü ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda evet oyu vermeleri için destek istedi. Açıkgöz, “Bu anayasa Erdoğan için değil, her doğan için gerekli. Yeni nesillerimiz için, Türkiye’mizin geleceği için anayasanın çok büyük bir oranla EVET alarak geçmesi lazım” dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz konuşmasında; Bütün gittiğimiz her yerde Allah’a çok şükür Muhtarlarımız, vatandaşlarımız davanın bilincinde ve kendileri bizden daha çok çalışıyorlar. Bundan dolayı ben bütün halkımıza çok teşekkür ederim. Bizde onlar gibi bir neferiz. Hepimiz aynı gemideyiz. Onlarda bizim kadar çalışıyorlar. Bu referandumun gelecekle ilgili tehlikesini, partiler üstü olduğunu ve Güçlü bir Türkiye için neden EVET denilmesi gerektiğinin farkındalar.  Vatan, millet, devlet, bayrak, ümmetin geleceğini ilgilendiren bu referandumda inşaallah bütün bu şer odaklarına Güvercinlik köyü olarak, tüm Nevşehir olarak gereken cevabı vereceklerine inanıyorum. Gerek bizimle gezen arkadaşlara, gerek gittiğimiz her yerde bizi güzel karşılayan insanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, “Anayasa bugüne kadar 18 kere yamalandı. Artık bu bohça yama tutmuyor. Ne olacak; yepyeni bir bohçaya ihtiyacımız var. Tam 18 kere küçük küçük rötuş vuruldu. Değişti, büyük yama vuruldu artık tutmamaya başladı. Yama tutmuyor. İnşallah kalıcı, tam bizim Türk halkının bedenine uygun bir dikişle yeni bir anayasa için 16 Nisan günü sandıklar önümüze gelecek. Ve Güçlü bir Türkiye için Siz Asıllar Milletimiz kararını verecek. EVET diyerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Gizligider, " Maalesef Maddeleri okuma gereği bile duymayan, muhalefetin yalan yanlış kampanyalara katılan bir kesim var. Onları bir kenara koyup, enerjimizi kararsızların üzerinde yoğunlaştıracağız. Kapı kapı dolaşıp kararsız onları ikna edeceğiz inşallah. Sokak sokak gezeceğiz, hane hane dolaşacağız.”dedi. 16 Nisan'a artık sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören referandum için vatandaşların net bir şekilde evet dediğini, koalisyon günleri hazır geride kalmışken tamamen ortadan kalkmasını, bu konuda Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize olan güvenini vatandaşlarımızdan gördüğünü söyledi. ​

Nevşehir Milletvekillerine Güvercinlik ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de eşlik etti.