Yaralı Polis memuru F.İmamoğlu'nu odasında ziyaret ederek durumuna ilişkin doktorlarından bilgi alan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli yaralı polis memurumuza ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. 

Açıkgöz, “Saldırı sonucunda yaralanan polis memuru Kahraman hemşehrimiz F.İmamoğlu kardeşimin sağlık durumu gayet iyi. Kendisini hastanede ziyaret ederek, moral verdik. İnşallah en kısa sürede taburcu olup ailesinin yanına gidecek. Allah tüm asker ve polislerimizi korusun” dedi.


Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, meydana gelen el bombalı saldırı sonucu yaralanan Nevşehirli polis memuru F.İmamoğlu'nu Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA)'da ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kahraman Türk güvenlik güçlerinin ülkeyi bölmeye, kaos yaratmaya ve her nerede olursa olsun halkın güvenliğini tehdit edecek teröristlere; gerekirse canları pahasına imkan vermeyeceklerini bir kez daha gördüklerini söyledi.

Operasyonlarda şehit olan güvenlik görevlilerinede Allah'tan rahmet dileyen Açıkgöz, operasyonların, sonuç alınmadan bitirilmeyeceğini sözlerine ekledi. 

Ziyaretle moral bulan Nevşehirli Polis Memuruda, Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ederek, “Bu vatan hepimizin. Herkesin tek bir amacı var, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşamak. Ancak bunu bozmak isteyenler bizi her zaman karşılarında görecek.” dedi.