AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz ; Nevşehir'de 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, ‘’1 Kasım’da da milletimizin teveccühü ile tek başına iş başına geleceğimize inancımız tamdır. Çünkü milletimiz geçmişte sözler verip o sözleri unutan siyasetçileri unutmadı. Eski Türkiye’nin siyasetçileri seçim meydanlarına çıktıklarında, bir parti ben üç vereceğim dediğinde, diğeri çıkıp ben beş vereceğim diyerek bol keseden atarlardı. Ancak iktidara geldiklerinde verdikleri vaatlerin hiç birini yerine getiremezlerdi, sonrada dün dündür deyip milletle dalga geçerlerdi. 

AK Parti kurulduğu günden beri ilkeli dürüst siyaset yaparak, Türkiye’de siyasete bir seviye getirdi. Ne söylediyse yerine getirdi. Ancak halen eski siyasetçiler gibi boş vaatlerle seçmeni yanıltmaya çalışanlar olduğunu görmekteyiz. Bu tür siyaset anlayışının eskide kaldığını anlayamadılar. Ülkemiz 30 Mart yerel seçimleriyle başlayan, seçim atmosferinden henüz daha çıkmamış bulunuyor. 20 ayda ülkemiz bir yerel seçim, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ve iki tane genel seçim olmak üzere 1 Kasım tarihi itibarı ile toplam dört tane seçim geçirmiş olacak.

Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Demokrasilerde adaylar halkımızın karşısına çıkarak partilerinin ve kendilerinin projelerini anlatırlar, seçmenlerin oylarına talip olurlar, ancak bunları seviyeli , dürüst ve samimi yapmak gerekir bizim anlayışımız böyledir. 

Biz seçim beyannamemizi açıkladık. Geçmişte olduğu gibi bugünde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. AK Parti milletimizin her kesimini kucaklayan tek partidir. Bu nedenle Nevşehir'de bütün mahallelerimizi, köylerimizi, beldelerimizi gezerek seçim çalışması yaptık. Tabiri caizse çalmadık kapı bırakmadık. Yeni dönemde gelecek olan yeniliklerden ve AK Partimizin seçim beyannamesinde bulunan vaatlerden bahsettik. Bu sebeple ülkemizin istikrarı için Nevşehir'de bütün seçmenlerden oy istedik. AK Parti teşkilatımızın mensupları gece gündüz demeden huzur ve istikrarın temini için çalıştı. Var gücümüzle çalıştık. Sandık müşahitlerimize eğitimler verdik. Okullarda bulunan görevlilerimize yapılması gerekenleri tek tek anlattık. 1 Kasım’da ekonomik istikrar ve güven ortamı için sandıklara sahip çıkacağız. Seçim tarihinin açıklandığı günden bugüne kadar çok yoğun çalıştık ve çalışmalarımızı tamamladık. Biz Nevşehir'de 1 Kasım seçimlerine hazırız. İnşallah 1 Kasım ülkemiz açısından hayırlara vesile olur. 1 Kasım ülkemizin kader seçimidir. 

Milletimiz bu seçimde kendi tarihini kendisi yazacaktır. AK Parti’yi, AK Kadroları tek başına iş başına getirecektir. AK Parti büyük Türkiye için tek başına iktidara gelmelidir. 1 Kasım’da vatandaşlarımız kesinlikle sandığa gidip oylarını istikrar ve güvenin tek teminatı olan AK Parti’ye atmalıdırlar. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz ; Gün, birlik günüdür.Gün, beraberlik günüdür.Gün, ‘’Sen ben yok, Türkiye var’’Deme günüdür.Gün, ilk günkü aşkla yola ve hizmetlere Devam günüdür.

Hep Birlikte Sandığa Gidelim, Demokrasimizi, birliğimizi, Dirliğimizi güçlendirelim, Huzur için İstikrar için Çocuklarımız için TÜRKİYE İÇİN Haydi NEVŞEHİR "Tek Başına İş Başına" . Şimdiden 1 Kasım Seçimleri ülkemize , Milletimize hayırlı olsun.’’ dedi.