AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa  Açıkgöz,  sanatçı Uğur Işılak’ın Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan için seslendirdiği şarkıyı vatandaşlarla birlikte söyleyip halkı selamladı.

 BU MİLLET ÇİRKİN OYUNLARI BOZDU..

Nevşehirlilere ‘Kahraman Nevşehirliler’ şeklinde seslenen Açıkgöz “  Darbeci adi şerefsizlerin kalkıştığı bu hareket sonrasında ümmetin ve milletin umudu olan Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın bir sözü ile meydanlara inen sizler öylesine büyüksünüz ki ülkemiz üzerine oynanan çirkin tüm oyunları bozdunuz. Sizin ile aynı kaderi paylaştığım, aynı havayı teneffüs ettiğim ve aynı ortamda bulunduğum   için çok şeref aldım, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Onlar bizden kurtulsalar,  vicdanlarından kurtulamayacaklar. Vicdanlardan kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar, tarihin azabından kurtulsalar Allah’ın ve cehennemin gazabından kurtulamayacaklar. Mutlaka hesap sorulacaktır. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak ve hesapları mutlaka bu dünyada da sorulacaktır. O adi şerefsiz hesap verecek, gerekirse sallanacak. dedi.
Büyük Türk milletin oynanan büyük bir oyunu bozduğunu kaydeden Açıkgöz daha sonra şöyle devam etti: “ Büyük bir oyunu bozdunuz, paramparça edip,oyunlarını başlarına yıktınız. Ülkemiz üzerinde birlik ve beraberliğimizi bozmak istediler,ama bu oyunu siz bozdunuz. Bu yaptığınız tarihe altın harflerle işlenecektir. Yaptığınız inanan Çanakkale’den farksız değildir. Allah kafirin küfründen ve zalimin zulmünden bu ülkeyi muhafaza etsin.” dedi.